{productinfo}

Привабливі козирки на вантовому кріпленні виконують функції захисту зони входу до будівлі від примх погоди, включаючи опади у вигляді дощу або снігу. Наявність таких виробів також радикально змінює зовнішній вигляд будівлі, надаючи йому неповторного колориту. Особливою популярністю серед власників установ та житлових будинків користуються моделі зі скла.

Скляні козирки – особливості використання

Компанія «TANDEX» має великий досвід виробництва та встановлення таких конструкцій. Стильні зразки є своєрідною сполучною ланкою між фасадом будівель з численними вітринами та навколишнім природним середовищем. Козирок зі скла не створює перешкод для природного освітлення і не відокремлює людину від природи.

Область використання елегантних архітектурних елементів досить велика:

  • житлові будинки та котеджі;
  • комерційні заклади;
  • кафе та ресторани;
  • установи торгівлі;
  • модні бутіки;
  • салони з продажу автомобілів.

Немає альтернативи скляному козирку при оформленні парадного входу до найпрестижнішого закладу чи розкішної вілли.

Переваги козирків на вантовому кріпленні від компанії «TANDEX»

Застосування як вихідні матеріали триплексу та спеціальної марки нержавіючої сталі для виготовлення каркасу забезпечує необхідні параметри безпеки та міцності конструкції. Унікальні властивості триплексу пояснюються технологією з’єднання двох пластин скла за допомогою полімерної клейкої плівки.

Плюси козирка на вантовому кріпленні:

  • дана конструкція дозволяє надати вхідній групі та будівлі в цілому престижний, дуже елегантний, оригінальний дизайн, вільно пропускаючи природне світло;
  • простий та легкий процес догляду;
  • здатність без проблем переносити перепади температур, вплив атмосферних опадів;
  • обмежена кількість комплектуючих у вигляді полотна зі скла та каркасу сприяє гарній стійкості та високій міцності;
  • несприйнятливість до корозії фурнітури козирка зі скла, виготовленої з нержавіючої сталі;
  • матеріал полотна не видає набридливого шуму, як у разі потрапляння дощових крапель на металеві листи.

Особливо варто згадати спосіб кріплення на вантах. Фіксація до поверхні натяжних тросів дозволяє досягти відчуття, що скляна конструкція начебто вільно плаває у повітрі. Професійні монтажники компанії користуються набором необхідних інструментів для кріплення підвісним методом.

Чому вигідно замовляти скляний козирок у нашій компанії

Для наших клієнтів важливим плюсом буде можливість купити козирок за ціною від виробника. Різниця у вартості залежить тільки від обраної вами форми, конструкційних характеристик і розмірів моделі, що сподобалася. Наш спеціаліст виїде на місце монтажу, зробить необхідні виміри та надасть замовнику консультації з усіх питань виготовлення, оплати, доставки та встановлення готового виробу.

Великий досвід роботи компанії у виготовленні та монтажі скляних козирків стане гарантією придбання гарного та якісного навісу, який послужить власнику багато років.

Зробіть свій будинок або установу максимально респектабельною та елегантною! Для цього просто зробіть дзвінок у «TANDEX» за номером контактного телефону, вказаного на сайті!

{/div}

{productphotos}

{/div}

Всі проекти
Переглянути всі проекти

Про компанію

Шановні Панове!
Компанія "Тандекс", ґрунтуючись на накопиченому досвіді, має честь запропонувати до Вашої уваги комплексні рішення з виготовлення та монтажу суцільноскляних конструкцій. Ми маємо власну виробничу базу з виготовлення металоконструкцій, склади запчастин та комплектуючих, автогосподарство. Компанія має ліцензію на право здійснення будівельних та монтажних робіт, зведення несучих та огороджувальних конструкцій будівель споруд (ліцензіяАВ № 458235).

З повагою,
Директор
Кретов Ілля Володимирович

Докладніше

Сертифікати

Нагору сторінки
Замовити консультацію
Надіслати