{productinfo}

Ергономічні та оригінальні сходи зі скла будуть привабливою прикрасою у вашому будинку чи офісі. Такі конструкції надають інтер’єру чарівних ноток особливої ​​вишуканості. Компанія «TANDEX» пропонує всім своїм клієнтам звернути увагу на великий асортимент даних виробів, щоб замовити зразок з оптимальними для вашого приміщення характеристиками.

Сфера використання

Стильні сходи відмінно доповнюють будь-які дизайнерські проекти і можуть органічно доповнити обстановку багаторівневої квартири, бізнес-центру, офісу або приватного будинку. У такому приміщенні буде присутня атмосфера комфорту та невимушеної витонченості.

Відповідно до специфіки об’єкта монтажу можуть застосовуватися полотна з тонуванням, матові, прозорі, пофарбовані варіанти виконання. Нова технологія – це нанесення піскоструминним способом на поверхню скла малюнків та візерунків.

Скляні сходи – варіанти конструкцій

Серед наших замовників особливо популярністю користуються кілька різновидів сходів.

Больцеві

У цьому випадку монтаж сходів здійснюється способом їх встановлення у спеціальних підставках, які надійно кріпляться до поверхонь стін. Відмінний спосіб економії корисного простору, а також сумісність практично з усіма стилями інтер’єру.

Маршеві сходи зі скла

Класичний спосіб конструкційного оформлення. Зовні виріб виглядає як прямий, що з’єднує між собою окремі поверхи.

Консольні модифікації

Варіант з оригінальною технологією кріплення, коли одна сторона фіксується на стіні, а інша ніби «парить» у повітрі.

Гвинтові сходи зі скла

Найкращий спосіб економії простору.

Найкраще відповідає нормам міцності та надійності в експлуатації триплекс. Це полотно з кількох шарів, що приклеєні один до одного полімерним складом. Оптимальні параметри термічної стійкості та міцності. Навіть за сильного удару немає небезпеки розлітання шматків по приміщенню, окремі частини фіксуються на плівці.

Переваги сходів зі скла

Гартований молірований матеріал легко приймає потрібну конфігурацію, залишаючись при цьому досить міцним. Важливий нюанс – ndash; можливість різних комбінацій з такими структурами, як метал, полімери та масив деревини.

Переваги сходів зі скла:

  • вироби не схильні до деформації. Навіть після багаторічної експлуатації вони зберігають свій початковий вигляд;
  • поверхня має відмінні світловідбивні характеристики, що сприяє зоровому збільшенню внутрішнього простору приміщення;
  • немає небезпеки утворення цвілі та грибків через відповідність матеріалу стандартам санітарно-гігієнічної безпеки;
  • скляні сходи не виділяють токсичних речовин, шкідливих для здоров’я людини;
  • компактні конструкції вигідно встановлювати через те, що вони не захаращують простір;
  • «TANDEX» використовує матеріали з підвищеними протиударними властивостями.

Ви можете замовити сходи зі скла у нашій компанії з повним циклом робіт – від виконання вимірів до професійної установки. Достатньо лише зробити дзвінок менеджеру за номером контактного телефону та отримати вичерпну інформацію з усіх питань співпраці.

{/div}

{productphotos}

{/div}

Всі проекти
Переглянути всі проекти

Про компанію

Шановні Панове!
Компанія "Тандекс", ґрунтуючись на накопиченому досвіді, має честь запропонувати до Вашої уваги комплексні рішення з виготовлення та монтажу суцільноскляних конструкцій. Ми маємо власну виробничу базу з виготовлення металоконструкцій, склади запчастин та комплектуючих, автогосподарство. Компанія має ліцензію на право здійснення будівельних та монтажних робіт, зведення несучих та огороджувальних конструкцій будівель споруд (ліцензіяАВ № 458235).

З повагою,
Директор
Кретов Ілля Володимирович

Докладніше

Сертифікати

Нагору сторінки
Замовити консультацію
Надіслати