{productinfo}

Навіс (козирок) — невід’ємна частина фасаду будь-якої будівлі. Така конструкція забезпечує захист від дощу і інших погодних умов, а також є естетичним елементом, що гарно доповнює екстер’єр. Скляні козирки є стильним і сучасним рішенням, яке має гарну функціональність і забезпечує масу переваг.

Особливості конструкцій скляних козирків

На відміну від навісів іншого типу, такі конструкції здатні вписатися у зовнішній вигляд будь-якої будівлі, вдало підкреслюючи її стиль і естетику. Стандартна конструкція включає металевий каркас, кріплення і саме скло. Важливо, що для створення таких конструкцій використовується виключно міцне багатошарове скло триплекс чи загартоване скло. Це дозволяє досягти оптимальних експлуатаційних характеристик конструкцій, що гарантують:

  • захист від ультрафіолетового випромінювання;
  • захист від дощу, снігу чи граду;
  • стійкість до температурних перепадів;
  • високу міцність, стійкість до подряпин і механічних впливів;
  • підвищений рівень безпеки конструкцій, оскільки у разі розбивання скло розлітається на дрібні фракції без гострих граней.

У якості каркасу конструкції, як правило, використовується металевий профіль чи кругла труба з нержавіючої сталі. Це дозволяє надати конструкції стійкості. Не менш важливим є вибір якісних кріпильних елементів конструкції, який визначається особливостями місця встановлення (цегляна, бетонна стіна, дерев’яна поверхня і таке інше).

В результаті конструкція виходить досить простою, оскільки не потребує наявності великої кількості елементів. І при цьому досягається найвища надійність конструкції.

Різновиди козирків зі скла

Існує багато варіантів виконання подібних конструкцій за рахунок гнучкості матеріалу і різноманітності способів обробки. Конструкції козирків можуть мати різну форму — прямі, плоскі, арочні, односхилі, кутові, а також конструкції зі складною архітектурою. Залежно від особливостей кріплення, виділяють наступні конструкції:

  • каркасні (це легкі козирки, основне навантаження яких припадає на несучу стіну. Каркас виконується з нержавіючої сталі);
  • конструкції на кронштейнах/вантових тягах (кріплення здійснюється за допомогою спеціальних тросів, завдяки яким конструкція виглядає такою, яка парить у повітрі. Для більшої стійкості козирки доповнюються кронштейнами);
  • козирки на опорах (такі конструкції припускають наявність опор, наприклад, у вигляді колон чи стовпчиків).

Скляні навіси пропонують велику різноманітність дизайнів. Вони можуть бути як стандартними прозорими, так і матовими, тонованими і іншими. Це все здатне забезпечити вам додатковий захист і чудовий зовнішній вигляд конструкції.

Переваги козирків зі скла

Скляні навіси — універсальне і стильне рішення, яке може бути актуальним для заміських будинків, комерційних організацій, адміністративних будівель, закладів громадського харчування, офісних і торгових центрів, а також багатьох інших установ. Головними перевагами такого рішення є стильний зовнішній вигляд, який вдало поєднується з будь-яким архітектурним стилем, висока міцність і надійність, довговічність, а також оптимальний рівень захисту від зовнішніх факторів середовища.

Замовити скляні козирки будь-яких форм, габаритів і дизайну можна у нашої компанії Tandex. Великий 20-річний досвід дозволяє нам створювати якісні конструкції і здійснювати грамотне їх встановлення!

 

{/div}

{productphotos}

{/div}

 

Всі проекти
Переглянути всі проекти

Про компанію

Шановні Панове!
Компанія "Тандекс", ґрунтуючись на накопиченому досвіді, має честь запропонувати до Вашої уваги комплексні рішення з виготовлення та монтажу суцільноскляних конструкцій. Ми маємо власну виробничу базу з виготовлення металоконструкцій, склади запчастин та комплектуючих, автогосподарство. Компанія має ліцензію на право здійснення будівельних та монтажних робіт, зведення несучих та огороджувальних конструкцій будівель споруд (ліцензіяАВ № 458235).

З повагою,
Директор
Кретов Ілля Володимирович

Докладніше

Сертифікати

Нагору сторінки
Замовити консультацію
Надіслати