{productinfo}

Душова кабіна — зручне і практичне рішення, що дозволяє економити простір і забезпечувати функціональність. Кабіни, виготовлені зі скла, — це стильний варіант виконання, який вписується в будь-яке інтер’єрне оформлення ванної кімнати.

Особливості і види душових кабінок зі скла

Скляні душові кабіни представлені величезною різноманітністю. Сучасні варіації кабін виготовляють із якісного багатошарового триплексу чи загартованого скла, що забезпечує викосу міцність і надійність. Таке скло у кабіни майже неможливо розбити. Проте, якщо це все ж трапилося, вам не доведеться переживати щодо безпеки, адже скло кабіни розсипається на дрібні фракції без гострих граней.

Кабіни можуть бути відкритими і закритими. Конструкції відкритого типу оптимальні для невеликих ванних кімнат і мають стінки з піддоном (або без нього) і не мають даху. Встановлюють їх, як правило, у кутку чи біля стіни. Закриті кабіни герметичніші, оскільки мають і стінки, і дах.

Для монтажу таких конструкцій застосовують спеціальні кріплення, які не обтяжують інтер’єр і створюють відчуття мінімалізму і невагомості.

Розрізняються скляні душові кабіни і за механізмом відкриття. Вони бувають:

  • розстібні (відкриття стулки здійснюється на себе/від себе; вони є найбільш бюджетними і затребуваними);
  • маятникові (відкриваються в обидві сторони);
  • розсувні (відкриваються за принципом купе за допомогою роликового механізму);
  • складні (стулка складається, звільняючи прохід, що є актуальним для обмежених просторів).

Скляні душові можуть мати як одну, так і дві стулки, залежно від побажань замовника і габаритів кабіни. Крім того, конструкції можуть бути різних форм — квадрат, прямокутник, трикутник (у разі кутового встановлення) чи овал. Кількість стін, з яких складається кабіна, варіюється від 2 до 5. Також існує можливість вибору дизайну скла. Воно може бути прозорим, матовим, тонованим чи доповненим піскоструминним малюнком. Це відкриває великі можливості реалізації різних дизайнерських концепцій.

Переваги скляних душових кабінок

Встановлення душової кабіни зі скла — це затребуване рішення у сучасних людей. Такі конструкції актуальні як для житлових приміщень (будинки і квартири), так і для інших будівель, де передбачені ванні кімнати (наприклад, спортивні зали, басейни, готелі і багато інших). Основними перевагами скляних душових є:

  • висока міцність;
  • тривалий термін експлуатації;
  • стійкість до дії вологи;
  • великі можливості реалізації дизайнів;
  • універсальність;
  • стійкість до температурних перепадів;
  • простота встановлення;
  • стійкість до подряпин і механічного впливу;
  • естетичний зовнішній вигляд, що вдало вписується в будь-який інтер’єр;
  • можливість створення кабінок будь-яких габаритів і конструкцій;
  • простота догляду.

Виготовити будь-яку душову кабіну зі скла на замовлення можна в нашої компанії Tandex. Ми знімемо точні виміри і виготовимо кабіну будь-яких габаритів, форми і дизайну, втілюючи в життя ваші найсміливіші ідеї! Наш колосальний досвід у сфері виробництва світлопрозорих конструкцій, у тому числі, кабін, і використання високоякісних матеріалів дозволяють нам створювати стильні, сучасні і надійні кабіни для ваших ванних кімнат у найкоротші терміни.

 

{/div}

{productphotos}

{/div}

Всі проекти
Переглянути всі проекти

Про компанію

Шановні Панове!
Компанія "Тандекс", ґрунтуючись на накопиченому досвіді, має честь запропонувати до Вашої уваги комплексні рішення з виготовлення та монтажу суцільноскляних конструкцій. Ми маємо власну виробничу базу з виготовлення металоконструкцій, склади запчастин та комплектуючих, автогосподарство. Компанія має ліцензію на право здійснення будівельних та монтажних робіт, зведення несучих та огороджувальних конструкцій будівель споруд (ліцензіяАВ № 458235).

З повагою,
Директор
Кретов Ілля Володимирович

Докладніше

Сертифікати

Нагору сторінки
Замовити консультацію
Надіслати