{productinfo}

Вхідні групи зі скла — це універсальний і функціональний елемент дизайну. Це рішення затребуване для різних об’єктів, включаючи комерційні і житлові будівлі. Різноманітність таких конструкцій забезпечує можливість реалізації різних концепцій, які вдало впишуться в ваш екстер’єр.

Призначення вхідних груп

Вхідна група є складною конструкцією, яка повинна виконувати багато завдань:

  • забезпечувати зручність експлуатації;
  • якісно зберігати внутрішній мікроклімат, захищаючи від вітру, опадів, а також запобігаючи тепловтратам;
  • запобігати забрудненню внутрішнього простору;
  • захищати від небажаних проникнень.

З усіма цими функціями успішно впорається скляна вхідна група, яка додатково гарантує стильний і солідний дизайн, що не обтяжує архітектуру будівлі.

Особливості виробництва

Найважливішим при створенні вхідних груп зі скла є вибір матеріалів. Основним елементом конструкції служить загартоване скло чи багатошаровий триплекс. Це дозволяє досягти високої міцності, безпеки і довговічності вхідної групи. Таке скло практично неможливо розбити, а волога і інші дії ззовні ніяк не зашкодять його структурі. Крім цього, матеріал є екологічним.

Конструктивні особливості вхідної групи визначаються архітектурою будівлі і іншими аспектами. В результаті вхідні групи можуть бути як каркасними, так і цільноскляними. Для створення основи найчастіше застосовується міцний алюмінієвий профіль. Для безкаркасних конструкцій знадобляться спеціальні кріплення.

Різновиди вхідних груп

Скляні конструкції пропонують велику різноманітність варіантів виконання. Вони можуть мати як одну, так і кілька стулок. Відповідно до механізму відчинення дверей, вони поділяються на:

  • розстібні і маятникові (різниця полягає в тому, що розстібні двері відчиняються в один бік, а маятникові — в обидві сторони відразу, що забезпечує більш комфортну експлуатацію);
  • розсувні (стулки дверей роз’їжджаються в різні боки. Такі конструкції часто оснащуються автоматикою з датчиками руху);
  • револьверні (це конструкції з круговим рухом, що складаються з 2 чи 4 стулок із секціями для проходу по колу).

Крім цього, дизайн скла для вхідних груп також може бути різноманітним. Підібрати можна як звичайне прозоре скло, так і матове, тоноване, скло з гравіюванням, піскоструминним малюнком і таке інше. Сучасні технології також дозволяють виготовляти скляні вхідні групи будь-яких габаритів і форм (квадратні, напівкруглі і інші).

Переваги скляних вхідних груп

Подібне рішення вхідних груп дозволяє досягти великої кількості переваг. Скляні вхідні групи виглядають стильно, солідно і сучасно, постійно привертаючи візуальну увагу. Крім того, групи мають високу міцність і стійкість, нічим не поступаючись іншим матеріалам. Групи не схильні до впливу температурних перепадів, ультрафіолету, вологи і інших факторів середовища. Завдяки прозорості скляні конструкції груп добре пропускають світло і не обтяжують фасад будівлі.

Замовити скляну вхідну групу можна у нашій компанії Tandex. Багаторічний досвід дозволяє нашим фахівцям виготовляти унікальні конструкції на індивідуальне замовлення. Наші вхідні групи забезпечать надійність, довговічність і стильний зовнішній вигляд.

 

{/div}

{productphotos}

{/div}

Всі проекти
Переглянути всі проекти

Про компанію

Шановні Панове!
Компанія "Тандекс", ґрунтуючись на накопиченому досвіді, має честь запропонувати до Вашої уваги комплексні рішення з виготовлення та монтажу суцільноскляних конструкцій. Ми маємо власну виробничу базу з виготовлення металоконструкцій, склади запчастин та комплектуючих, автогосподарство. Компанія має ліцензію на право здійснення будівельних та монтажних робіт, зведення несучих та огороджувальних конструкцій будівель споруд (ліцензіяАВ № 458235).

З повагою,
Директор
Кретов Ілля Володимирович

Докладніше

Сертифікати

Нагору сторінки
Замовити консультацію
Надіслати