{productinfo}

Панелі, виконані зі скла, є стильним і функціональним рішенням, здатним доповнити інтер’єр будь-якого приміщення. Різноманітність форматів і дизайнів дозволяє розробляти унікальні концепції, підкреслюючи солідність і надаючи естетики, повністю відповідаючи бажанням замовників.

Особливості виробництва скляних панелей

Панелі зі скла виготовляють із високоякісних і надійних матеріалів. Для цих конструкцій використовується багатошарове скло триплекс чи гартоване скло високої міцності, яке гарантує високі експлуатаційні характеристики.

Скло у подібних конструкціях стійке до подряпин, пошкоджень і температурних перепадів. Навіть у разі розбивання скло конструкції розлітається на дрібні частинки без гострих граней і не завдасть значної шкоди людині. Це дозволяє застосовувати конструкції скляних панелей для різних приміщень, включаючи різні заклади, комерційні установи, басейни, адміністративні будівлі, торгові і бізнес-центри і навіть житлові будинки і квартири (особливо затребувані такі рішення для ванних і душових кабін, санвузлів, кухонь і віталень).

Панелі такого типу виробляються чітко відповідно до особливостей і форми місця монтажу. Завдяки цьому вони не вимагають попередньої обробки і одразу ж готові до встановлення. Краї панелей також попередньо оброблені, що усуває гострі грані і робить панелі безпечними для людини і тварин.

Важливою особливістю панелей зі скла є можливість їхньої декоративної обробки. Використання різних технологій дозволяє створювати кольорові, прозорі, дзеркальні панелі, а також вироби з гравіюванням, піскоструминним чи іншим малюнком. Це дає широкі можливості розробки індивідуальних дизайнерських рішень для кожного конкретного приміщення під конкретні потреби замовників.

Встановлення скляних панелей

Залежно від місця встановлення і функціональних особливостей існують різні способи монтажу панелей:

  • Клейовий. У ряді випадків панелі можна закріплювати за допомогою «рідких цвяхів». Це дозволяє домогтися відсутності візуальних кріплень і мінімалістичності дизайну. Такий спосіб є оптимальним, коли використовуються стикові панелі (особливо у випадках, коли вони утворюють малюнок). Це зручний, швидкий і максимально чистий варіант монтажу.
  • Інструментальний. Такий спосіб встановлення більш надійний і довговічний. У цьому випадку скляні панелі кріпляться до стін чи інших поверхонь за допомогою спеціальних кріплень. Залежно від поверхні, застосовуються болти, спеціальні конектори, профілі і клямки.

Загалом монтаж панелей не займає багато часу і дозволяє швидко візуально змінити інтер’єр приміщення.

Переваги скляних панелей

Панелі, виконані з міцного скла, забезпечують багато переваг, а саме:

  • екологічність і гігієнічність;
  • різноманітність дизайнів, габаритів і форм;
  • просте і швидке встановлення;
  • універсальність;
  • висока міцність і тривалий термін служби;
  • простота догляду;
  • можливість замаскувати недосконалість поверхні;
  • привабливий і солідний зовнішній вигляд;
  • висока стійкість до різних факторів середовища і зовнішніх впливів.

Замовити скляні панелі будь-якого формату і дизайну ви можете у нашої компанії Tandex. Займаючись виробництвом світлопрозорих конструкцій з 2004 року, ми маємо колосальний досвід у виробництві якісних панелей зі скла. Наші фахівці також здійснять грамотне встановлення в найкоротші терміни.

 

{/div}

{productphotos}

{/div}

Всі проекти
Переглянути всі проекти

Про компанію

Шановні Панове!
Компанія "Тандекс", ґрунтуючись на накопиченому досвіді, має честь запропонувати до Вашої уваги комплексні рішення з виготовлення та монтажу суцільноскляних конструкцій. Ми маємо власну виробничу базу з виготовлення металоконструкцій, склади запчастин та комплектуючих, автогосподарство. Компанія має ліцензію на право здійснення будівельних та монтажних робіт, зведення несучих та огороджувальних конструкцій будівель споруд (ліцензіяАВ № 458235).

З повагою,
Директор
Кретов Ілля Володимирович

Докладніше

Сертифікати

Нагору сторінки
Замовити консультацію
Надіслати